Winkelimpressie

Wij hebben Meister laminaat aan onze collectie toegevoegd. Hiervoor hebben we een kleine verandering moeten doen in onze winkel. Om zo deze nieuwe collectie een mooi plekje te geven.

De afgelopen maanden zijn er leuke en minder leuke dingen gebeurd.

We hebben niet alleen onze bestaande collecties mogen uitbreiden, we hebben ook nieuwe collecties mogen toevoegen aan ons assortiment, zoals karpetten en een uitbreiding van onze pvc collectie. Ook zijn er diverse reinigingsmiddelen bij ons te verkrijgen. De reclame aan de voor en achterzijde van de winkel heeft een nieuwe uitstraling gekregen,  hier zijn we uiteraard erg blij mee.

Het raam aan de achterzijde is door iemand vernield en ook onze eerste vlag vond iemand erg leuk en heeft hem zonder toestemming meegenomen. Erg jammer dit maar gelukkig is alles hersteld.

 

Woninginrichting Winschoten heeft de deuren geopend op 7 januari 2017

Na veel werk is het dan eindelijk zover. Onze winkel mag open voor publiek. Op een witte winterse dag waarom het best wel erg glad was op de weg openen wij de deuren van Woninginrichting Winschoten. Helaas was het door het weer iets minder druk dan gehoopt, maar toch een super leuke dag met alle mensen die langs zijn geweest.

In september 2016 kwamen we voor het eerst in het pand kijken. Is dit de plek waar we onze droom kunnen waarmaken. Samen hebben we de keuze gemaakt om het avontuur aan te gaan.