Winkelimpressie

Ook hebben wij Meister laminaat aan onze collectie toegevoegd. Hiervoor hebben we een kleine verandering moeten doen in onze winkel. Om zo deze nieuwe collectie een mooi plekje te geven.

 

De afgelopen maanden zijn er leuke en minder leuke dingen gebeurd.

We hebben niet alleen onze bestaande collecties mogen uitbreiden, we hebben ook nieuwe collecties mogen toevoegen aan ons assortiment, zoals karpetten en een uitbreiding van onze pvc collectie. Ook zijn er diverse reinigingsmiddelen bij ons te verkrijgen. De reclame aan de voor en achterzijde van de winkel heeft een nieuwe uitstraling gekregen,  hier zijn we uiteraard erg blij mee.

Het raam aan de achterzijde is door iemand vernield en ook onze eerste vlag vond iemand erg leuk en heeft hem zonder toestemming meegenomen. Erg jammer dit maar gelukkig is alles hersteld.

 

Woninginrichting Winschoten heeft de deuren geopend op 7 januari 2017

Na veel werk is het dan eindelijk zover. Onze winkel mag open voor publiek. Op een witte winterse dag waarom het best wel erg glad was op de weg openen wij de deuren van Woninginrichting Winschoten. Helaas was het door het weer iets minder druk dan gehoopt, maar toch een super leuke dag met alle mensen die langs zijn geweest.

In september 2016 kwamen we voor het eerst in het pand kijken. Is dit de plek waar we onze droom kunnen waarmaken. Samen hebben we de keuze gemaakt om het avontuur aan te gaan.

Maatregelen tegen Covid 19 (Corona) virus

Voor uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers hebben wij diverse maatregelen genomen om de kans op verspreiding van het Covid 19 virus (Corona) tot een minimum te beperken.
Wij blijven geopend totdat de autoriteiten anders aangeven. Wel nemen wij extra maatregelen zoals hieronder vermeld:

 

• Wij zorgen voor een juiste hygiëne, wij wassen vaker onze handen en zorgen ervoor dat de kassa, pinapparaat en overige contact punten meerdere malen per dag worden gedesinfecteerd.

 

• Als er medewerkers en stoffeerders zijn die hoesten, verkouden zijn, keelpijn of koorts hebben zullen zij niet werkzaam zijn.

 

• Stel al u vragen zoveel mogelijk per telefoon of per mail. Zoals bijvoorbeeld
prijsopgave, levertijden opvragen, service opdrachten etc. Maar u kunt uiteraard, als u zich goed voelt, altijd de winkel bezoeken. Wij staan voor u klaar.

 

• Probeer minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren in onze winkel en op locatie bij u thuis of op het werk.

 

• Indien wij meten en monteren aan huis, proberen wij rekening te houden met een veilige afstand tot elkaar en zullen wij geen handen schudden.

 

• Betalingen svp zoveel mogelijk per pin voldoen in plaats van met contant geld.

 

• Wij zullen de geplande werkzaamheden waar mogelijk volgens afspraak uitvoeren. Echter zijn wij afhankelijk van onze leveranciers. Ook zij worden getroffen door het Coronavirus, waardoor er producten kunnen zijn die niet op tijd worden geleverd. Hierdoor kan onze planning afwijken. Uiteraard wordt u hierover tijdig geïnformeerd.

 

Bovenstaande maatregelen zijn niet altijd even makkelijk en prettig maar zijn noodzakelijk om de fysieke contactmomenten tot een minimum te beperken.
Op deze manier doen wij er alles aan om onze winkel open te houden en onze montageservice op een veilige wijze te blijven voortzetten zodat wij onze dienstverlening kunnen handhaven zoals u van ons gewend bent.

 

Als we samen de schouders eronder zetten kunnen we samen verder. Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

 

Met vriendelijke groet,
Team Woninginrichting Winschoten