Blog

Zonwering

Met mooi weer is een goede zonwering voor uw raam wel erg prettig. Zonwering is de laatste jaren zeker heel erg uitgebreid. Het is nu niet alleen meer functioneel, zonwering wordt steeds meer decoratief. Een mooie combinatie waarbij je sfeer krijgt maar de functie behoud. Door de uitbreiding van stoffen en structuren is het toepasbaar in elk interieur.

Rolgordijnen, met hun strakke uitstraling zijn ze ideaal als extra verduistering. Ze zijn zo­wel decoratief als functioneel en nemen nauwelijks ruimte in beslag. Ze zijn er in veel kleuren en ook in verschillende des­sins, met mooie mogelijkheden in de randafwerking.

Plissé en Duette zien er door de plooien wat speelser uit. Voordeel is dat ze op verschillende manieren geleverd kunnen worden waardoor ze ook van boven naar beneden open gezet kunnen worden. Handig als je een laag raam hebt aan de straatkant, hierdoor creëer je wel privé zonder je volledig afte sluiten. Duettes zijn voller dan plissé en hebben een licht isolerende werking.

Horizontale en verticale Jaloezieën, in de volksmond heten ze vaak luxaflex en lamellen. Ze zijn leverbaar in divers breedtes en materialen en zeker de horizontalen zijn momenteel erg populair. Je kunt er perfect de lichtinval mee regelen en je hoeft hierdoor niet een raam volledig af te sluiten.

Multishade, is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Geheel gesloten, halfopen of open op elke hoogte van het raam. Kortom de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn.

Zo zijn er nog veel meer soorten, voor elk raam en elke ruimte zijn er wel zijn er wel passende keuzes te maken. Wij van Woninginrichting Winschoten helpen u dan ook graag met deze keuze.

Maatregelen tegen Covid 19 (Corona) virus

Voor uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers hebben wij diverse maatregelen genomen om de kans op verspreiding van het Covid 19 virus (Corona) tot een minimum te beperken.
Wij blijven geopend totdat de autoriteiten anders aangeven. Wel nemen wij extra maatregelen zoals hieronder vermeld:

 

• Wij zorgen voor een juiste hygiëne, wij wassen vaker onze handen en zorgen ervoor dat de kassa, pinapparaat en overige contact punten meerdere malen per dag worden gedesinfecteerd.

 

• Als er medewerkers en stoffeerders zijn die hoesten, verkouden zijn, keelpijn of koorts hebben zullen zij niet werkzaam zijn.

 

• Stel al u vragen zoveel mogelijk per telefoon of per mail. Zoals bijvoorbeeld
prijsopgave, levertijden opvragen, service opdrachten etc. Maar u kunt uiteraard, als u zich goed voelt, altijd de winkel bezoeken. Wij staan voor u klaar.

 

• Probeer minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren in onze winkel en op locatie bij u thuis of op het werk.

 

• Indien wij meten en monteren aan huis, proberen wij rekening te houden met een veilige afstand tot elkaar en zullen wij geen handen schudden.

 

• Betalingen svp zoveel mogelijk per pin voldoen in plaats van met contant geld.

 

• Wij zullen de geplande werkzaamheden waar mogelijk volgens afspraak uitvoeren. Echter zijn wij afhankelijk van onze leveranciers. Ook zij worden getroffen door het Coronavirus, waardoor er producten kunnen zijn die niet op tijd worden geleverd. Hierdoor kan onze planning afwijken. Uiteraard wordt u hierover tijdig geïnformeerd.

 

Bovenstaande maatregelen zijn niet altijd even makkelijk en prettig maar zijn noodzakelijk om de fysieke contactmomenten tot een minimum te beperken.
Op deze manier doen wij er alles aan om onze winkel open te houden en onze montageservice op een veilige wijze te blijven voortzetten zodat wij onze dienstverlening kunnen handhaven zoals u van ons gewend bent.

 

Als we samen de schouders eronder zetten kunnen we samen verder. Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

 

Met vriendelijke groet,
Team Woninginrichting Winschoten