Blog

Zonwering

Met mooi weer is een goede zonwering voor uw raam wel erg prettig. Zonwering is de laatste jaren zeker heel erg uitgebreid. Het is nu niet alleen meer functioneel, zonwering wordt steeds meer decoratief. Een mooie combinatie waarbij je sfeer krijgt maar de functie behoud. Door de uitbreiding van stoffen en structuren is het toepasbaar in elk interieur.

Rolgordijnen, met hun strakke uitstraling zijn ze ideaal als extra verduistering. Ze zijn zo­wel decoratief als functioneel en nemen nauwelijks ruimte in beslag. Ze zijn er in veel kleuren en ook in verschillende des­sins, met mooie mogelijkheden in de randafwerking.

Plissé en Duette zien er door de plooien wat speelser uit. Voordeel is dat ze op verschillende manieren geleverd kunnen worden waardoor ze ook van boven naar beneden open gezet kunnen worden. Handig als je een laag raam hebt aan de straatkant, hierdoor creëer je wel privé zonder je volledig afte sluiten. Duettes zijn voller dan plissé en hebben een licht isolerende werking.

Horizontale en verticale Jaloezieën, in de volksmond heten ze vaak luxaflex en lamellen. Ze zijn leverbaar in divers breedtes en materialen en zeker de horizontalen zijn momenteel erg populair. Je kunt er perfect de lichtinval mee regelen en je hoeft hierdoor niet een raam volledig af te sluiten.

Multishade, is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Geheel gesloten, halfopen of open op elke hoogte van het raam. Kortom de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn.

Zo zijn er nog veel meer soorten, voor elk raam en elke ruimte zijn er wel zijn er wel passende keuzes te maken. Wij van Woninginrichting Winschoten helpen u dan ook graag met deze keuze.

We mogen u weer zonder afspraak ontvangen in onze Winkel.
Uiteraard zijn we hier erg blij mee ??
Wij hopen jullie gauw weer te zien in onze vernieuwde showroom
Albert en Bianca
?info@woninginrichtingwinschoten.nl
☎️0597 763763