Tapijt

tapijt bij woninginrichting winschoten

Tapijt is en was altijd het meest gebruikte type vloerbedekking in Nederland. Die status was te danken aan een combinatie van aantrekkelijke eigenschappen. De eerste daarvan is dat er volop variatie is. Tapijt is in zo veel verschillende kleuren, motieven en structuren verkrijgbaar dat er voor elke ruimte en ieder interieur wel iets passends is te vinden.

Tapijt heeft een geluiddempend effect

Niks vervelender dan een ruimte met een slechte akoestiek. Een groot voordeel van stoffen materialen in uw woonkamer is dat ze het geluid dempen.

Tapijt zorgt voor sfeer in uw interieur

Wanneer u kiest voor een vloerkleed of vloerbedekking zult u gelijk merken dat de sfeer in de ruimte behagelijker is. De ruimte wordt door het kleed minder kil. U kunt hierbij spelen met texturen, kleur en verschillende soorten afwerkingen van het kleed.

Tapijt is warmte-isolerend, dus energiebesparend

Een vloerkleed houdt de warmte in een huis vast. Op blote voeren lopen of spelende kinderen op de vloer is met een vloerkleed geen probleeem. Door een ondertapijt neer te leggen, zorgt u voor een verbeterde isolatie. Deze isolerende werking heeft in de winter een flink effect op uw energierekening. Zo haalt u de kosten van een mooi tapijt er wel uit! U kunt overwegen om uw vloerkleed in de zomer op te bergen, aangezien u de isolerende werking dan minder nodig heeft.

Maatregelen tegen Covid 19 (Corona) virus

Voor uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers hebben wij diverse maatregelen genomen om de kans op verspreiding van het Covid 19 virus (Corona) tot een minimum te beperken.
Wij blijven geopend totdat de autoriteiten anders aangeven. Wel nemen wij extra maatregelen zoals hieronder vermeld:

 

• Wij zorgen voor een juiste hygiëne, wij wassen vaker onze handen en zorgen ervoor dat de kassa, pinapparaat en overige contact punten meerdere malen per dag worden gedesinfecteerd.

 

• Als er medewerkers en stoffeerders zijn die hoesten, verkouden zijn, keelpijn of koorts hebben zullen zij niet werkzaam zijn.

 

• Stel al u vragen zoveel mogelijk per telefoon of per mail. Zoals bijvoorbeeld
prijsopgave, levertijden opvragen, service opdrachten etc. Maar u kunt uiteraard, als u zich goed voelt, altijd de winkel bezoeken. Wij staan voor u klaar.

 

• Probeer minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren in onze winkel en op locatie bij u thuis of op het werk.

 

• Indien wij meten en monteren aan huis, proberen wij rekening te houden met een veilige afstand tot elkaar en zullen wij geen handen schudden.

 

• Betalingen svp zoveel mogelijk per pin voldoen in plaats van met contant geld.

 

• Wij zullen de geplande werkzaamheden waar mogelijk volgens afspraak uitvoeren. Echter zijn wij afhankelijk van onze leveranciers. Ook zij worden getroffen door het Coronavirus, waardoor er producten kunnen zijn die niet op tijd worden geleverd. Hierdoor kan onze planning afwijken. Uiteraard wordt u hierover tijdig geïnformeerd.

 

Bovenstaande maatregelen zijn niet altijd even makkelijk en prettig maar zijn noodzakelijk om de fysieke contactmomenten tot een minimum te beperken.
Op deze manier doen wij er alles aan om onze winkel open te houden en onze montageservice op een veilige wijze te blijven voortzetten zodat wij onze dienstverlening kunnen handhaven zoals u van ons gewend bent.

 

Als we samen de schouders eronder zetten kunnen we samen verder. Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

 

Met vriendelijke groet,
Team Woninginrichting Winschoten